Behandlinger

Som mobilfrisør kommer jeg til dig - om det er i dit hjem, på dit arbejde, et plejehjem, bosteder, institutioner, virksomheder eller måske i din mødregruppe.
Så slipper du for besværet med at finde parkeringsplads og unødvendig ventetid. Du kan sågar lave aftensmaden klar, mens børnene bliver klippet.

Jeg bruger produkter, der er miljøvenlige i bæredygtig emballage. Mine farver er 99% naturlige og giver en smuk glans.

Benytter du dig af en mobilfrisør, kræver det ikke særlig meget af dig. Alle de nødvendige remedier medbringer jeg, såsom kappe, føntørrer, styling produkter osv.
Vi finder sammen et sted i dit hjem, hvor behandlingen skal finde sted. Jeg foreslår dog et sted, hvor der ikke er gulvtæppe.

Hvad kræver det af dig som kunde:

  • En behagelig stol til dig selv. Gerne foran et spejl hvis muligt
  • Adgang til vand
  • Et håndklæde
  • Ved klipning, skal du have rent hår. Det behøver ikke være vådt, da jeg har en vandforstøver med. (Medmindre du har bestilt en hårvask)
  • En kost/fejeblad eller støvsuger, så jeg kan rydde op efter mig.

Som kunde hos Behnhår mobilfrisør er det vigtigste for mig, at du er i centrum og får en god oplevelse med at være ”hos frisøren”.

Du er sikker på, at du hos mig bliver behandlet af en frisør, der er opdateret på de nyeste trends indenfor styling og klippeteknikker. Jeg følger nemlig med tiden – både via kurser, messer, de sociale medier mv.

Du får professionel rådgivning og jeg kommer gerne med idéer, men lytter naturligvis også til dine ønsker!

Thrane.nu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.